Monday, 30 July 2012

Home » , , , » Performance Drink - Mengatasi Kelesuan di Bulan Puasa

Performance Drink - Mengatasi Kelesuan di Bulan Puasa

Performance Drink - Mengatasi Kelesuan di Bulan Puasa

Sudah masuk minggu kedua semua umat Islam di dunia berpuasa. Semoga ibadah yang dijalankan diberkati Allah s.w.t. Namun, jangan pula ibadah puasa yang dijalani dijadikan alasan untuk kita mengabaikan rutin seharian. Ada sesetengah orang yang bila puasa, memang melepek je taknak buat kerja...katanya habis tenaga kalau buat kerja...dia nak baring tido, tengok tv je sepanjang hari.

Oleh kerana itu, makanan yang diambil semasa sahur memainkan peranan yang penting untuk memulakan hari yang aktif...sebagaimana juga pentingnya waktu bersarapan. Supplement yang disyorkan diambil semasa berpuasa adalah Performance Drink (PD).

Performance Drink

Performance Drink menyokong tahap hidrasi berbanding air serta mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi yang lain.
 
Terbukti secara klinikal bahawa Performance Drink Shaklee dapat:
- Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi
- Memberikan spektrum elektrolit yang menyeluruh termasuk kalsium dan magnesium
- Memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina

Jom baca testimoni tentang Performance Drink ni. 

testimoni performance drink shaklee

Sememangnya Performance Drink BEST diamalkan semasa berpuasa. Nak lagi best, ambil sekali dengan ESP (Soy Protein Isolate Powder) dan Meal Shakes.


Semoga segala ibadah kita diterima di sisi Allah sebagai ibadah yang diredhai Allah, bermanfaat pada diri kita, baik dalam kehidupan di dunia mahupun di akhirat lebih-lebih lagi. Selamat menjalani ibadah puasa Ramadhan.

------------------------------------------------------------
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Hubungi saya di feeza.k@gmail.com atau 0133602633 untuk sebarang pertanyaan.

* Entri ini adalah berdasarkan testimoni/pengalaman pengguna dan hasil dari setiap pengguna mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment