Peluang Jana Pendapatan Extra

Peluang Jana Pendapatan Extra

Kenapa saya memilih Shaklee sebagai bisnes saya dan anda2 juga perlu memilih Shaklee sebagai bisnes anda.

1) Shaklee syarikat yang stabil dan tertua (lebih 50 tahun di pasaran)

Shaklee, peneraju dalam produk kesihatan dan pemakanan sejak 1956 yang ditubuhkan berlandaskan falsafah dalam menawarkan produk mesra alam dan kesihatan yang baik. Shaklee selaras dan patuh pada prinsip yang telah dibina oleh pengasasnya, Dr Forrest C Shaklee.

Visi yang diilhamkan oleh Dr. Shaklee masih diteruskan melalui matlamat syarikat dengan menghasilkan produk berkualiti dan semula jadi yang menyokong kesihatan alam sejagat. Prinsip utama Shaklee "Berikan yang terbaik kepada setiap insan sebagaimana anda ingin diperlakukan oleh mereka".

Pada 2004, Ripplewood Holdings LLC dan Activated Holdings LLC telah mengambil alih perniagaan Shaklee di seluruh dunia oleh Yamanouchi Pharmaceutical Co. Ltd. Shaklee merupakan pengeluar dan pengedar ulung nutrisi, penjagaan peribadi, penjagaan rumah dan produk rawatan udara termasuk 45 paten di seluruh dunia.

 

 

2) Produk yang berkualiti 

  • Shaklee telah melaburkan lebih daripada USD250 juta dalam pembangunan produk yang lengkap, penyelidikan dan percubaan-percubaan klinikal
  • Setiap tahun lebih kurang 83,000 ujian makmal dan kualiti dijalankan ke atas produk nutrisi dan bahan-bahannya sahaja.
Produk-produk Shaklee merupakan hasil satu proses mendalam bagi kajian saintifik dan penilaian penyelidikan pihak ketiga dan juga kajian klinikal bebas oleh kumpulan Pakar Sains Kesihatan Shaklee. Shaklee juga merujuk kepada Lembaga Penasihat Saintifik, satu kumpulan kebangsaan yang merupakan ahli sains yang diiktiraf oleh peneraju dalam Institusi akademi dan perubatan.

Setiap produk yang dikeluarkan telah direka cipta untuk memperbaiki taraf kesihatan tanpa kompromi dan tidak merosakkan alam sekitar.

Apabila anda memilih Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI.

3) Pelan Jualan Menarik Shaklee

Pelan Jualan Shaklee merupakan satu program yang unik dari segi kewangan, ganjaran insentif, perkembangan jualan serta kepimpinan. Anda berpeluang menikmati bonus skim yang Shaklee tawarkan, income yang infiniti, berpeluang mengikut percutian antarabangsa dan tempatan secara percuma, berpeluang mendapat pengikirafan (dalam bentuk trofi dan wang) dari Shaklee. Membantu anda membangunkan empayar perniagaan sendiri samada sepenuh masa atau separuh masa.
 

4) Rakan-rakan biz yang saling menyokong

Anda berpeluang berkenalan dengan rakan-rakan biz yang sangat supportive, penuh dengan cas2 positif untuk berjaya, ikatan ukhuwah yang kuat dan tidak lokek untuk berkongsi rahsia dan strategi untuk berjaya.
 

5) Saya sebagai mentor anda

Setiap ahli yang mendaftar di bawah saya akan mendapat free coaching dari saya. Segala tunjuk ajar mahupun guideline akan diberikan. Hanya melalui alam maya. Tak perlu mesyuarat sampai lewat malam dan anda boleh lakukan rutin harian tanpa gangguan...ikut keselesaan masing2. Latihan di alam realiti juga disediakan.

So, jom join saya! Jangan malu-malu. Tiada apa yang boleh menghalang kita selagi kita berkemahuan. InsyaAllah kita sama-sama menuju ke puncak kejayaan bersama Shaklee.

 
Puan Norhafizah [Fiza]
Shaklee Independent Distributor [ID No. 865562]
feeza.k@gmail.com / 0133602633