Monday, 18 July 2011

Home » , » Perbezaan vitamin Shaklee dengan milk booster yang lain

Perbezaan vitamin Shaklee dengan milk booster yang lain

Perbezaan vitamin Shaklee dengan milk booster yang lain

Bercakap tentang milk booster, makanan tambah susu dan sebagainya, memang ada banyak pendapat dan cara masing-masing. Ini kerana memang ada banyak jenis milk booster yang sudah menjadi amalan turun-temurun, dalam pelbagai masyarakat.

Walau bagaimana pun, ada ibu yang mengadu dah cuba macam-macam tapi tak berhasil (termasuk usaha mengepam). Oleh itu kita tengok email di bawah ni:
 

Ubat-ubat yang dibekalkan doktor seperti Motilium, Maxolon dan sebagainya adalah uhat tahan muntah, dan side effectnya, ibu akan menghasilkan susu badan. Namun yang tak bestnya, banyak pula side effectnya, termasuklah stress, depress dan sebagainya.

Lalu ibu di atas telah mencuba Shaklee, dan akhrnya beliau telah menghantar email seperti di bawah:

Nampak perbezaannya, setelah mengambil supplement Shaklee dengan milk booster lain sebelumnya? Yang seronoknya  supplement Shaklee telah menyelesaikan masalah-masalah beliau yang lain. Masa ambil ubat dulu, masalah lain yang datang, kan?

Memang tak salah langsung kita ambil milk booster selain Shaklee, tapi supplement Shaklee ni juga membantu memenuhi  keperluan diri ibu sendiri. Berbeza dengan milk booster lain yang memang “booster” semata-mata. Susu banyak tapi ibu lesu, pucat, penat…. tapi dengan Shaklee ibu sihat, ceria, happy malah bertambah cun melecun ;)

Saya sendiri pun sebenarnya mengamalkan juga longan kering, habbastussauda dan sebagainya, tapi supplement Shaklee tetap menjadi amalan saya setiap hari. Ia adalah keperluan tubuh badan saya untuk sentiasa sihat dan ceria demi suami dan anak-anak.

Macamana? Nak susu banyak tapi penat dan stress atau susu banyak juga tapi happy & ceria?
credit

------------------------------------------------------------
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Hubungi saya di feeza.k@gmail.com atau 0133602633 untuk sebarang pertanyaan.

No comments:

Post a Comment