Wednesday, 21 May 2014

Home » , , , , , » Kebaikan Zinc Complex Shaklee

Kebaikan Zinc Complex Shaklee

Semalam sudah saya buat entri untuk hebahkan bahawa Zinc Complex Shaklee telah kembali untuk jualan setelah kehabisan stok yang agak lama. Memang laris sungguh Zinc Shaklee ni tau..kalau tidak takkanlah sampai habis stok kan.
zinc complex gluten free
Dan yang paling best adalah formulasi Zinc Complex Shaklee kini telah dipertingkatkan dengan TANPA GLUTEN. So bagi mereka yang gluten intolerance boleh la mengambil Zinc Shaklee tanpa was-was.

So untuk entri kali ni saya nak cerita tentang kebaikan Zinc Shaklee pulak. Mesti ada yang tertanya2 apa kebaikan Zinc Shaklee ni sampaikan boleh habis stok kan.

Kebaikan Zinc Shaklee adalah:

- bantu mempercepat pemulihan luka. So sangat baik untuk mereka yang mengalami kecederaan, juga untuk ibu selepas melahirkan. Sebab itulah Zinc Complex ni juga disarankan untuk diambil oleh ibu-ibu yang berpantang selain daripada vitamin yang lain iaitu Vitalea, B Complex dan Vitamin C.

- bantu masalah jerawat. Zinc sangat berkesan untuk mengecutkan jerawat tau. So pada mereka yang ada masalah jerawat batu dan yang seangkatan dengannya jangan sedih2 lagi. Cubalah Zinc Complex dan rasai perbezaannya sendiri. 

- bantu masalah keguguran rambut. Kebanyakan ibu yang selepas melahirkan anak juga yang menyusu badan mengalami masalah keguguran rambut. Dan ada yang mengalami keguguran rambut yang sangat teruk. Pengambilan 1 tablet zink sehari boleh membantu.

- membantu sistem imun berfungsi dengan lebih berkesan. Sebab itulah mereka yang selsema disarankan mengambil vitamin c dan zink.

- rahsia kelelakian. Zink berupaya meningkatkan bilangan sperma yang berkualiti (sperm count). Sperm count yang kurang akan mengganggu kesuburan dan menyukarkan pasangan untuk mendapat cahayamata. Bagi pasangan yang mengalami masalah kekurangan sperm count disarankan mencuba mengambil zink untuk mengatasi masalah tersebut.

Banyak kan manfaat yang terkandung dalam 1 botol yang kecil ni. No wonderlah laris. Cubalah hari ini :)

------------------------------------------------------------
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Hubungi saya di feeza.k@gmail.com atau 0133602633 untuk sebarang pertanyaan.

No comments:

Post a Comment