Wednesday, 19 March 2014

Home » , » Yasmin Hani Amalkan Shaklee

Yasmin Hani Amalkan Shaklee

Nampaknya golongan artis juga tidak terkecuali mengambil supplement. Selain daripada mengamalkan pemakanan yang sihat dan seimbang, pengambilan supplement juga diperlukan kerana bidang kerja mereka yang memerlukan mereka sentiasa sihat dan berpenampilan menarik.

Waktu kerja yang tidak tetap dan sentiasa perlu berhadapan di khalayak ramai pastinya memerlukan mereka lebih prihatin terhadap tahap kesihatan badan, juga kecantikan mereka. Yelah...takkan nak bermuka pucat dan tak sihat ye dak. Walaupun boleh ditutup dengan bantuan alat solek, pastinya kecantikan dari dalam lebih penting...bak kata omputih, natural beauty gitu :) 

Yang terbaru, Yasmin Hani juga mengambil supplement Shaklee. Meh intai2 apa supplement Shaklee yang diamalkan.

vitamin shaklee

Har inilah dia supplement Shaklee yang Yasmin Hani amalkan. 

ESP (Soy Protein Isolate Powder)

- sumber protein soya terbaik yang menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO dilengkapi dengan semua asid amino yang badan perlukan. ESP adalah rendah lemak, bebas laktosa dan kolesterol jika dibandingkan dengan protein daripada sumber daging, telur dan tenusu.

Ostematrix

- membekalkan nutrien harian dan kalsium terbaik untuk pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. Ostematrix juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese.

Alfalfa Complex

- Alfalfa dikenali sebagai raja segala tumbuhan yang sangat kaya dengan mineral dan sangat bagus untuk kewanitaan.

Yasmin Hani sudah amalkan Shaklee, anda bila lagi? :)
-----------------------------------------------------------
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Hubungi saya di feeza.k@gmail.com atau 0133602633 untuk sebarang pertanyaan.

No comments:

Post a Comment