Friday, 7 March 2014

Home » , , , » ESP Shaklee Untuk Kulit Yang Halus Gebu

ESP Shaklee Untuk Kulit Yang Halus Gebu

Wah...wah...bestnya promo bulan ni sebab promo ESP. ESP ni atau nama penuhnya Soy Protein Isolate Powder sememangnya sentiasa laris dan on demand dikalangan mereka yang pentingkan kecantikan.
 
soy protein shaklee

Kenapa ye ramai yang ambil ESP untuk kecantikan? Sebab ESP ni tinggi kadar proteinnya, so dapat bantu bina tisu2 baru badan. Jadi segala parut, tona kulit yang tak sekata, juga cela di kulit akan mudah pudar. Hasilnya kulit yang cantik, tulus mulus gitu..hehe
 
ESP mengandungi hanya kacang soya non-GMO (tidak diubahsuai secara genetik) yang diproses di bawah suhu rendah. Setiap 1 canister ESP berasal dari 30 kg kacang soya. Protein kacang soya adalah dua kali lebih dari daging, 4 kali lebih dari telur, 12 kali lebih dari susu. Ia juga rendah lemak, rendah kolesterol dan mudah diserap oleh badan manusia.
 

Pentingkah Protein Pada Badan?

Sangat penting kerana protein adalah asas dan makanan sel..kan protein bantu bina tisu2 baru badan, bila sel badan sihat, maka penyerapan nutrient oleh badan adalah optimum.
 

Simptom Kekurangan Protein

  • Kulit wajah yang kusam
  • Tona kulit yang tidak sekata dan penuh tompokan hitam dan parut
  • Rambut sering gugur
  • Kuku yang tidak sihat
  • Sentiasa lemah dan tidak bertenaga
 
ESP ni berkesan ke? Aish kalau tak berkesan takkanlah berduyun2 orang bagi testimoni :)
 
------------------------------------------------------------
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Hubungi saya di feeza.k@gmail.com atau 0133602633 untuk sebarang pertanyaan.

No comments:

Post a Comment