Tuesday, 25 March 2014

Home » » Cara Jadi Ahli Shaklee

Cara Jadi Ahli Shaklee

Shaklee bagaikan fenomena sekarang ni. Kat mana2 saja pasti akan nampak atau terdengar pasal Shaklee. Yang join ahli Shaklee pun berduyun2...sedara mara, jiran rumah sebelah pun join Shaklee.

shaklee logo
 
Lately ni saya perhatikan ramai pulak SID (Shaklee Independent Distributor) yang offer free membership. Ada seorang rakan yang memberitahu, modus operandi (chewah... rasa macam abang polis bila cakap macam ni...hehe) mereka biasanya dimulakan dengan menawarkan free membership. Sesiapa yang ditawarkan sebegitu pastinya tidak akan berfikir panjang lalu memberikan segala details info untuk urusan pendaftaran sebagai ahli.
 
Namun sesudah didaftarkan sebagai ahli, SID tersebut memberitahu bahawa bayaran diperlukan untuk mengaktifkan ID Shaklee dan seterusnya membolehkan ahli baru tersebut login ke sistem online Shaklee. Ahli tersebut pun terpaksalah membuat pembayaran. Yelah...dah kalau ID tak aktif, tak guna juga daftar sebagai ahli kan..

Adakah perlu bayaran untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee?

Ye, memang ada bayaran untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee. Tak mahal pun..hanya RM65 sahaja seumur hidup.
 
Anda akan dibekalkan dengan member kit yang penuh dengan info tentang produk, insentif2 yang ditawarkan Shaklee kepada SIDnya, juga marketing plan Shaklee yang adil dan pastinya menepati syariah.
 
Sekiranya anda memerlukan member kit tersebut dihantar terus ke rumah anda, kadar rata untuk kos penghantaran sebanyak RM10 (Semenanjung) dan RM20 (Sabah/Sarawak) akan dikenakan.

Best ke jadi ahli Shaklee ni sampaikan berduyun2 orang yang join? Haish mestilah best...jom baca kelebihan menjadi ahli Shaklee di sini.

Jangan berlengah lagi.

daftar ahli shaklee
 
------------------------------------------------------------
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Hubungi saya di feeza.k@gmail.com atau 0133602633 untuk sebarang pertanyaan.

No comments:

Post a Comment