Wednesday, 30 December 2015

Home » , » Dilema Pasangan Yang Belum Dikurniakan Zuriat

Dilema Pasangan Yang Belum Dikurniakan Zuriat

Mira memang kurang gemar balik kampung bila ada majlis keramaian. Bukannya Mira jenis tak suka bergaul dengan orang ramai tapi kerana rimas dengan pertanyaan sedara mara tentang zuriat.

"Bila lagi? (mengandung). Takkan tak puas-puas honeymoon lagi"

"Bila lagi nak bertiga? Dah lama berdua dah tu"

Dan bermacam-macam pertanyaan lain yang menyentuh hati dan perasaan.

Siapa yang taknak zuriat sendiri, semua pasangan berkahwin pastinya mahu dapatkan zuriat secepat mungkin. Tapi bukan semua pasangan yang dipermudahkan dalam urusan mendapat zuriat. 

Ada yang terpaksa menunggu bertahun-tahun sebelum dikurniakan zuriat. Malah ada yang terus diuji tanpa zuriat langsung.

Suka saya kongsikan salah satu alternative sebagai usaha untuk mengandung bagi pasangan suami isteri yang berkenaan.

Set Kesuburan Shaklee terbukti dapat membantu pasangan mendapatkan zuriat sendiri.

Saya kongsikan testimoni mereka yang berjaya hamil selepas mengambil set kesuburan Shaklee.

Berjaya hamil setelah bertahun-tahun menunggu

testimoni set kesuburan shaklee

testimoni hamil shaklee

Masalah kitaran haid tidak teratur di atasi dan berjaya hamil 

testimoni gla complex

testimoni gla shaklee

Masalah Polycystic Ovary Syndrome (PCOS) juga menyukarkan wanita untuk hamil

atasi masalah kesuburan

Tak salah jika nak mencuba. Kalau nak jalani rawatan kesuburan di klinik sakit puan memang perlukan belanja yang lebih tinggi.

Nak order produk Shaklee?

Mudah je, boleh order secara online dengan klik link di bawah:

Ingin dapatkan produk Shaklee secara COD (cash on delivery)?

Copp!! Nak dapatkan produk Shaklee dengan harga yang lebih murah? Jom daftar sebagai ahli.

Berminat menjana pendapatan sebagai SID (Shaklee Independent Distributor)?
Pertanyaan serta penyertaan anda sangat dialu-alukan :)

------------------------------------------------------------
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Hubungi saya di feeza.k@gmail.com atau 0133602633 untuk sebarang pertanyaan.

No comments:

Post a Comment