Tuesday, 8 July 2014

Home » , , , , , , , , » Testimoni Vivix: Disahkan Bebas Kanser Tahap 3

Testimoni Vivix: Disahkan Bebas Kanser Tahap 3

Kanser merupakan antara penyakit kronik yang sukar disembuhkan. Biasanya bila seseorang tu menghidap kanser, sukar untuk bebas sepenuhnya walaupun sudah menjalani pembedahan untuk membuangnya. Ini kerana sel kanser boleh merebak kembali dan menyerang sel2 badan.

Dan berwaspadalah bila disahkan terdapat tumor kerana kemungkinan besar tumor tersebut sebenarnya adalah kanser.

Memandangkan bulan ni promo Vivix, suka saya nak share testimoni seorang customer ni yang pada mulanya ada tumor yang kemudiannya disahkan kanser tahap 3. 
Customer ni berjaya bebas daripada kanser tersebut selepas mengamalkan Vivix secara konsisten.

Dugaan demi dugaan dialami, kemudian customer ni disahkan ada cyst di ovari kirinya. Berusaha dengan consume GLA Complex secara konsisten pula.

Kini cyst telah mengecut dan berjaya hamil. Kandungannya pula sudah mencecah 6 minggu. Tahniah dear :) Semoga dipermudahkan dan selamat bersalin nanti.

Jom kita baca testimoni customer tu.
Testimoni vivix kanser

"Testimoni adik ipar..
december 2012 dia menjalani pembedahan buang tumor sebesar 13cm seminggu sebelum akad nikah. Selepas seminggu nikah dia dikhabarkan berita sedih bahawa tumor tersebut merupakan cancer tahap 3.. die consume vivix selama sebulan.. kemudian hasil check up mendapati dia telah bebas daripada cancer.. bulan lepas dia di khabarkan terdapat cyst sebesar 3.2cm di ovari kiri pula.. berkat consume gla, cyst tersebut telah mengecut dan kini dia dah hamil 6 minggu.."

Berkat usaha dan semestinya dengan izin dari Nya juga, customer ni berjaya sembuh sepenuhnya dari kanser dan cyst. 

Tak salah mencuba, yang penting kita nak cari kesihatan kan.

Jom order secara online sekarang.

Inginkan harga yang lebih murah? Jom daftar sebagai ahli Shaklee. Pembelian 2 botol Vivix melayakkan anda mendapat KEAHLIAN PERCUMA.

------------------------------------------------------------ 
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Hubungi saya di feeza.k@gmail.com atau 0133602633 untuk sebarang pertanyaan.

No comments:

Post a Comment