Monday, 7 July 2014

Home » , , » Cara Dapatkan Duit Raya Shaklee

Cara Dapatkan Duit Raya Shaklee

Masuk hari kesembilan kita berpuasa dah. Nanti sedar tak sedar dah raya dah. Hehe..mood raya sudah mari :D

Bila sebut pasal raya ni, biasanya kanak-kanak lah yang paling gembira kan. Gembira sebab masa tulah nak kumpul duit raya banyak-banyak.
 
duit raya shaklee
 
Bagi orang bekerja pulak, bonus raya lah yang paling ditunggu-tunggu. Bukan untuk kegunaan sendiri, tapi lebih kepada untuk persiapan raya anak-anak khususnya.

Kerajaan pun dah umumkan akan beri bonus raya RM500 kepada penjawat awam beberapa hari yang lepas. Shaklee pun tak ketinggalan tau. 

Kami SID pun ada duit raya jugak, bukan penjawat awam atau kanak-kanak saja ye..hehe. Dan bila dihitung2 duit raya yang Shaklee bagi ni, 4 angka jugak tu. Alhamdulillah terima kasih Shaklee :) 

Bonus bulanan dah tentu-tentulah setiap pertengahan bulan dapat. Memang timing yang tepat lah tu nak shopping baju raya kan. Ditambah pulak duit raya Shaklee akan bagi nanti. Memang meriah kari raya tahun ni. 

Nak dapat duit raya dari Shaklee jugak? Kepada sesiapa yang belum bergelar SID atau Shaklee Independent Distributor, jangan sedih. Masih belum terlambat untuk anda dapatkan duit raya dari Shaklee ni. 

Untuk layak dapat duit raya Shaklee ni, anda kenalah berdaftar sebagai ahli Shaklee (SID) yang sah. Untuk mendaftar ahli Shaklee, anda haruslah menghubungi mana-mana SID yang akan menguruskan pendaftaran. Lebih memudahkan berbanding harus ke branch Shaklee sendiri, beli borang keahlian sebelum boleh mendaftar sebagai ahli.

Anda boleh pilih samada:
- bayar yuran keahlian RM65 seumur hidup ATAU
- dapatkan keahlian percuma dengan pembelian mana-mana produk Shaklee bernilai RM650 ke atas. Produk yang hot adalah pembelian 2botol Vivix.

Nak daftar ahli Shaklee? Jom hubungi saya sekarang.

------------------------------------------------------------ 
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Hubungi saya di feeza.k@gmail.com atau 0133602633 untuk sebarang pertanyaan.

No comments:

Post a Comment