Friday, 25 April 2014

Home » , » AWAS! Performance Dan Vivix Buat Anda Bertenaga

AWAS! Performance Dan Vivix Buat Anda Bertenaga

Eceh tajuk cam saspen je kan..haha...tapi itulah kenyataannya. Baca dulu sampai habis tau :)
En. suami sememangnya gemar bersukan...kalau dulu2 suka main futsal tapi sudah lama berhenti semenjak berpindah dan agak jauh dari kawan2 futsalnya. Lagipun biasanya main futsal pada hujung minggu, so agak susah bila nak plan kemana2.
Maka minat sukannya beralih kepada badminton pula. Bila ada geng semua boleh jadi kan. Memang meriah team badminton en. suami sampaikan mereka bermain dua kali setiap minggu selepas bekerja. 
Eh tak penat ke bila seharian bekerja lepas tu bersukan pulak? Mestilah penat...tapi saya bekalkan suami dengan Performance Drink.
performance shaklee
Har...terliur tak tengok Performance Drink tu? Sedap woo...nak2 lagi bila dibancuh dengan air sejuk...nikmat sungguh.
Performance Drink ni secara ringkasnya berfungsi macam 100 plus tapi lebih baik lagi kerana tiada gas dan gula yang banyak macam 100 plus, malah mempunyai banyak kelebihan yang lain. Performance Drink berupaya mengembalikan kehilangan bendalir dan menggantikan garam dalam badan selepas bekerja kuat atau bersukan. Kami suami isteri juga suka mengambil Performance Drink ni apabila berpuasa.
vivix
Manakala Vivix pula suami ambil sebelum masuk tidur. Vivix membuatkan suami bertenaga apabila bangun di keesokan harinya. So tak adalah lemah longlai nak bekerja kan.
Nak hadiahkan untuk suami tersayang? Hubungi saya sekarang :)
------------------------------------------------------------
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Hubungi saya di feeza.k@gmail.com atau 0133602633 untuk sebarang pertanyaan.

No comments:

Post a Comment