Thursday, 24 April 2014

Home » » Master Celebration Shaklee Yang Penuh Aura

Master Celebration Shaklee Yang Penuh Aura

Pada hujung minggu (Sabtu - 19hb April) yang lepas telah berlangsung majlis Master Celebration mommy Shaklee saya yang tersayang iaitu Master Wan Fatihanum. Master Celebration (MasCel) ini adalah satu majlis yang Shaklee anjurkan khas untuk meraikan kejayaan SID nya yang telah berjaya menaiki pangkat tertinggi dalam Shaklee iaitu Master Coordinator. Dan tempat untuk majlis ini bukan calang-calang tempat...pastinya di hotel yang bertaraf 5 bintang mengikut pilihan SID tersebut.

Dewan MasCel

Majlis kali ni bertempat di Hotel Pullman Putrajaya. Sesiapa pun yang berminat menghadiri mascel ini sangat2 dialukan untuk dating dan memeriahkan majlis. Nak bawa satu family pun boleh, tiada larangan.

Sebelum majlis bermula kami dijamu dengan set buffet yang sangat menyelerakan. 

Nyum...nyumm..

Banyaknya makanan :)

Family pun boleh join sekali

Okey cukuplah gambar makanan tu, terliur jadinya rasa macam nak pegi balik ke Pullman..haha :)

Selesai acara makan, majlis di dewan pula bermula dengan perarakan para Masters dan diakhiri dengan VIP yang diraikan pada hari itu iaitu mommy Wan Fatihanum dan suaminya.

'Siti Nurhaliza' dan para supporter berarak masuk dewan :p 

Majlis diteruskan dengan ucapan oleh speaker jemputan, paparan video surprise buat mommy Wan Fatihanum diikuti dengan ucapan yang sangat berinspirasi olehnya.

Video surprise buat Mommy Anum

Ucapan penuh aura dan inspirasi

Sambil2 berMaster Celebration, aktiviti mengambil gambar bersama nanny Shaklee saya iaitu Master Lyna Noh, dan sebahagian dari empayar saya sendiri tidak dilupakan.

With Mommy Anum

With Nanny Lyna

With anak cucu empayar Shaklee

Cuba tengok masing2 dok menggendong anak kan. Pastinya hanya di Shaklee sahaja boleh angkut 1 family tau. Memang bisnes yang sangat2 mesra family.

Mommy Wan Fatihanum ada berkongsi kisah Stokin Putihnya yang sangat legend pada hari itu. Nak tau apakah kisahnya? Akan saya ceritakan dalam entry yang akan datang. Stay tuneeee :)
------------------------------------------------------------
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Hubungi saya di feeza.k@gmail.com atau 0133602633 untuk sebarang pertanyaan.

No comments:

Post a Comment