Friday, 7 June 2013

Home » , , , , » Set Mighty 3 Gems Untuk Berpuasa Lebih Bertenaga

Set Mighty 3 Gems Untuk Berpuasa Lebih Bertenaga

Bulan ni promo Mealshake. Memang timing yang tepatlah sebab tak lama lagi pun nak puasa dah. Saya pasti ramai ibu-ibu kat luar sana yang tengah pulun ganti puasa sekarang kan. Bangun seawal pagi untuk bersahur, dengan mata yang mamai...sudah tentulah tidak berselera sangat nak makan berat-berat. Lebih-lebih lagi bila bersahur seorang diri, pastinya menu yang disediakan pun yang seringkas mungkin dan mudah disediakan.
 
Sejak saya berkenalan dengan Shaklee, saya sangat sukakan Set Mighty 3 Gems. Memang selalu saya ambil semasa bersahur. Sangat ringkas dan mudah disediakan. Hanya campurkan dengan air atau susu suam dan penuh khasiat yang badan perlukan. Masa bulan puasa sudah pastinya tak makan waktu siang, kerana itu juga ramai orang yang kekurangan vitamin, terlalu letih dan lesu, juga ada yang mengalami kekeringan kulit.
 
Kucing pun lesu kalau tak makan seharian tau

Apa yang ada dalam Set Mighty 3 Gems?

Soy Protein Isolate Powder (ESP) - Sumber protein tinggi yang membekalkan rasa kenyang lebih lama dan tenaga yang sustained. So tak adalah letih lesu melepek je sepanjang hari.
 
 
Mealshake - Sumber multivitamin terbaik untuk membekalkan badan dengan nutrien yang badan perlukan. Nak makan waktu siang tak boleh, apatah lagi nak ambil vitamin...so inilah alternatif terbaik untuk memastikan walaupun berpuasa, badan tetap mendapat nutrien yang diperlukan.
 
Performance Drinks - minuman hidrasi tulen yang tidak mengandungi gas. Mengurangkan kehilangan bendalir dalam badan dan menyokong tahap hidrasi yang lebih baik berbanding air. Dengan itu kita tidak mudah rasa dahaga walaupun berpuasa.
 
Menariknya set ini, anda boleh berkongsi satu keluarga. Dari ibu bapa sehinggalah anak-anak. Pastinya lebih mudah dan menjimatkan.
------------------------------------------------------------
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Hubungi saya di feeza.k@gmail.com atau 0133602633 untuk sebarang pertanyaan.

No comments:

Post a Comment