Sunday, 1 November 2015

Home » , » "Sorry ye, saya taknak join ahli sebab taknak bisnes"

"Sorry ye, saya taknak join ahli sebab taknak bisnes"

"Sorry ye, saya taknak join ahli sebab taknak bisnes"

Dah banyak kali saya dengar ayat macam ni bila saya cadangkan pada customer supaya jadi ahli Shaklee. Pada fikiran, jadi ahli Shaklee semata-mata untuk buat bisnes je, bila dah join ahli kena buat bisnes jugak. Sedangkan banyak kelebihan mendaftar sebagai ahli Shaklee ni. Bukan untuk bisnes je.

Kelebihan mendaftar sebagai ahli Shaklee

keahlian shaklee

✅ nikmati HARGA TERENDAH untuk setiap pembelian produk. 

Tiada cara lain untuk membeli produk dengan harga yang paling rendah sekiranya tidak menjadi ahli. Harga paling rendah di pasaran iaitu harga ahli.

Hati-hati jika dapat tawaran harga yang tidak masuk akal kerana kebarangkalian produk yang dijual tersebut mungkin sudah melepasi/terlalu hampir dengan tarikh luput. Lagipun menjual produk dengan harga lebih rendah dari harga ahli adalah menyalahi P&R Shaklee.

✅ peluang mendapat CASH BONUS dari Shaklee. 

Bukan kata yang berbisnes saja yang layak merasa bonus dari Shaklee ye. Tapi ahli yang tidak aktif berbisnes pun berpeluang merasa cash bonus ni hanya dengan membeli produk untuk makan sendiri. 

Kira macam kita pakai kad mesra Petronas tu la, setiap kali isi minyak dapat point dan boleh redeem point tu. Cuma boleh redeem setakat untuk isi minyak atau beli apa-apa barang kat Petronas je. Tapi Shaklee lagi best sebab beri dalam bentuk wang tunai. So terpulang pada kita nak gunakan untuk apa.

✅ nikmati TAWARAN ISTIMEWA dari Shaklee. 

Setiap bulan memang Shaklee akan bagi offer hebat khas untuk ahli-ahlinya sahaja. Yang bukan ahli secara automatik tak layak ye 😊

So, jangan lepaskan peluang untuk berjimat dan pada masa yang sama nikmati kelebihan sebagai ahli Shaklee.

Ingin mendaftar keahlian Shaklee? Isikan details anda di sini 👇🏻👇🏻👇🏻


------------------------------------------------------------
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Hubungi saya di feeza.k@gmail.com atau 0133602633 untuk sebarang pertanyaan.

No comments:

Post a Comment