Thursday, 9 January 2014

Home » , » Shaklee Side Income Pilihan Hatiku

Shaklee Side Income Pilihan Hatiku

Zaman sekarang ni bisnes yang dijalankan secara online menjadi pilihan...tengok je la dalam facebook, macam-macam bisnes ada.
 
macam-macam ada :)
 
Saya pun tak terkecuali daripada memilih untuk menjalankan bisnes secara online. Ini kerana faktor-faktor bisnes secara online itu yang memudahkan saya untuk memberi komitmen kepada bisnes ini tanpa mengganggu kerja hakiki saya dengan sebuah syarikat utiliti terbesar di Malaysia.
 
Jom tengok apa kelebihan menjalankan bisnes secara online:
  1. Tidak perlukan modal yang besar untuk mendirikan kedai. Hanya dengan berbekalkan sebuah laptop/komputer dan line internet yang stabil sudah cukup untuk saya menjalankan bisnes saya.
  2. Tidak perlu keluar untuk menjual atau mencari customer. Ini adalah kriteria yang paling saya suka dalam bisnes ini kerana saya ni jenis yang pemalu untuk berjumpa orang yang saya kenal apatah lagi yang saya tidak kenal untuk menjual. Mudahnya bisnes secara online ini adalah customer yang datang mencari saya kerana customer tersebut sememangnya ingin membeli produk yang saya jual.
  3. Bisnes yang boleh dijalankan secara mobile walau dimana pun saya berada. Saya sangat sukakan penggunaan smartphone kerana masa berbaring dengan selesa di rumah pun saya boleh berbisnes, even masa saya tengah bercuti pun bisnes tetap berjalan lancar seperti biasa.
 
So, nak tahu apa bisnes online yang menjadi pilihan saya? Pastinya Shaklee!
 
Jom kita tengok pulak apa istimewanya Shaklee ni yang membuatkan saya tertarik untuk memilihnya sebagai side income saya. Jawapannya adalah kerana produk yang Shaklee keluarkan. Shaklee sentiasa mengutamakan mottonya, bahawa setiap produknya Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam.
 

Sentiasa Selamat

- Lebih daripada 80,000 ujian kualiti dijalankan setahun bagi memastikan keberkesanan dan ketulenan sebenar
- Lebih daripada 350 ujian dijalankan ke atas setiap ramuan baru untuk mengesan bahan pencemaran berbahaya.
 

Sentiasa Berkesan

- Lebih $300 juta dilaburkan dalam penyelidikan dan pembangunan produk
- Bahan-bahan semulajadi yang paling halus dan tulen
- Disokong oleh bukti kajian sains dan makmal yang terdapat di dalam 90 bahan kajian penerbitan.
 

Sentiasa Mesra Alam

- Produk mesra alam yang benar-benar selamat untuk anda, rumah juga bumi anda
- Peneraju dalam pergerakan alam sekitar dengan mengamalkan perniagaan yang mesra alam.
 
Oleh kerana itu saya tertarik dan seterusnya menjadi ahli Shaklee. Alhamdulillah kini saya mampu meraih pendapatan sampingan 4 angka yang stabil bersama Shaklee.
------------------------------------------------------------
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Hubungi saya di feeza.k@gmail.com atau 0133602633 untuk sebarang pertanyaan.

No comments:

Post a Comment